Skolestyrelsen
Webredigering

Tosprogs-Taskforcen er etableret som et samarbejde mellem Skolestyrelsen i Undervisningsministeriet og Integrationsministeriet og skulle i sommeren 2009 udvikle et nyt website fra bunden. Taskforcen ønskede at gøre relevant information og praktiske redskaber til tosprogsindsatsen let tilgængelig for skolernes ledere, lærere og pædagoger og for kommunale forvaltninger, fritidsordninger og øvrige institutioner, der arbejder med børn og unges i hverdagen.

Kontrabande hjalp med at formidle Taskforcens fagkonsulenters viden og erfaringer gennem redigering af webtekster og redaktionel projektledelse i udviklingen af tosprogstaskforce.dk.

Desuden har Kontraband gennemgået websitet og givet feedback på brugervenlighed og funktionalitet, formidling og samlet indtryk i forbindelse med lanceringen.
"Vi har i Tosprogs-Taskforcen været særdeles tilfredse med samarbejdet med Kontrabande. Kontrabande har fremstået som fagligt kompetente og fleksible i opgaveløsningen, som de har forstået at tilrette efter vores behov. Kontrabande har endvidere kvalificeret vores hjemmeside ved løbende at komme med ideer til udvikling og forbedringer. Kontrabande har således ikke alene skrevet konkrete tekster, men også forstået at tænke disse ind i hjemmesidens helhed og inspirere os"

Specialkonsulent Anja Ougaard, projektleder for Tosprogs-Taskforcen

Kontrabandes arbejde

DU SER CASE 8 af 67
Forrige | Næste | Tilbage til forsiden