Lolland-Falsters Folketidende
Målgruppeundersøgelser, fokusgrupper og rådgivning

 

Som alle andre dagblade står Folketidende Lolland-Falster over for et krav om konstant udvikling og fornyelse. Kontrabande blev i 2010 hyret til at forestå en række analyser af avisens nuværende og potentielle læsere.

Sammen med Epinion designede Kontrabande den hidtil største kvantitative undersøgelse af avisens marked – og Kontrabande gennemførte efterfølgende en stribe fokusgruppeseancer med forskellige læsertyper Falster og Lolland.

Forløbet mundede ud i en række anbefalingertil avisens indhold, distribution og organisationsom har til formål at styrke Folketidendes indtjeningsmuligheder og position i blandt landsdelens borgere
"Kontrabande i skikkelse af Søren Schultz Jørgensen var en unik medspiller i Folketidendes omfattende udviklingsprojekt. Løse tanker, ideer og vage formuleringer fra mig blev til skarp viden, konkrete anbefalinger og gode ideer, når de havde været gennem Sørens hoved og hånd. En fantastisk sparringspartner med en sikker hånd, når de svære anbefalinger blev præsenteret. Kontrabande er alle pengene værd."

Søren Knudsen Tidligere chefredaktør, Lolland-Falsters Folketidende

Kontrabandes arbejde

- Evaluering af avisen
- Oplæg på udviklingsseminarer
- Design og fortolkning af befolkningsundersøgelse
- Afholdelse af fokusgrupper
- Rådgivning

DU SER CASE 22 af 67
Forrige | Næste | Tilbage til forsiden