DTU Fødevareinstituttet
Jubilæumsskrift

Da DTU Fødevareinstituttet fyldte 50 år, skulle jubilæet fejres med et festskrift. Instituttet inviterede Kontrabande til at bidrage til festen med en publikation båret af levende formidling af fascinerende historier fra forskningens kamp for sund og sikker mad.

Med 11 fortællinger fordelt på slagkraftige 55 sider i et kvadratisk format og med rig brug af infografikker fik jubilæumspublikationen form som en illustreret bog, der gør status over fødevareforskningens fortid og nutid og peger mod nytænkning og nødvendig udvikling for fremtiden. Målet var at formidle fagtung viden på let tilgængeligt niveau gennem vinklede historier, som både naturvidenskabeligt nysgerrige og erfarne i branchen kunne få glæde af.

Kontrabande udviklede et grundkoncept og varetog redaktion, grafisk design og infografisk formidling samt produktion af redaktionelt indhold med bidrag fra medarbejderne på DTU Fødevareinstituttet.
"I et meget komprimeret, men godt styret produktionsforløb fik Kontrabandes journalister DTU Fødevareinstituttets historie og udvalgte resultater til at folde sig ud som konkrete og meget læseværdige journalistiske artikler. Resultatet blev et helt igennem vellykket og flot designet festskrift, som på raffineret vis bygger bro til flere målgrupper."

Heidi Kornholt, kommunikationschef

Kontrabandes arbejde

DU SER CASE 54 af 67
Forrige | Næste | Tilbage til forsiden