Dansk Røde Kors
Årsberetning som avis

Udover sit normale medlemsblad udgiver Dansk Røde Kors en årsberetning. Organisationen ville gerne markere, at den årlige beretning er noget særligt og anderledes end det almindelige medlemsblad. Samtidig er det centralt for Dansk Røde Kors at fastholde sine medlemmer og motivere dem til fortsat at donere penge til projekter. Derfor blev Kontrabande bedt om hjælp til at designe den visuelle platform og give redaktionel sparring på indholdet.

Kontrabande brugte sine journalistiske værktøjer til at få årsberetningen tænkt som et medie, der på en effektiv og fængende måde kunne fortælle om alle organisationens aktiviteter.

Dansk Røde Kors og Kontrabande valgte på den baggrund at bygge årsberetningen op som en klassisk tabloidavis med fokus på identifikation. Både forsiden og bagsiden fungerer som forsider, fordi begge har teasere for historierne i avisen for at give målgruppen flest mulige indgange til stoffet. De til tider komplekse og tunge beretninger om årets gang blev fortalt gennem vinklede journalistiske historier fra verdens brændpunkter.


Kontrabandes arbejde

DU SER CASE 55 af 67
Forrige | Næste | Tilbage til forsiden