Fagbladet Folkeskolen
Udvikling af nyt bladkoncept og relancering

 

I forbindelse med en omlægning af Danmarks Lærerforenings kommunikationsaktiviteter blev Kontrabande hyret til at forestå udviklingen af fagbladet Folkeskolens nye redaktionelle profil og indhold – i samarbejde med Stibo Zone, som skabte bladets nye design.

Relanceringsprocessen baserede sig læserundersøgelser, fokusgrupper og en række workshops med redaktionen hen over foråret 2011. Resultatet blev et nyt og skarpere profileret Folkeskolen med ny opbygning, nye journalistiske elementer og nye genrer – i et helt nyt design.

Det nye Folkeskolen, som spiller tæt sammen med et nyt webunivers for bladet, var gaden i oktober 2011. Se de nye udgaver af Folkeskolen her
"Folkeskolens redaktion har relanceret både sit blad og sit net i slutningen af 2011. I den forbindelse har Søren Schultz Jørgensen været en supergod samarbejdspartner. Han har givet god og solidarisk kritik af det gamle og været med til at bygge noget nyt op. Han er topprofessionel, kreativ og god til at overskue processen uden at gøre tingene mere komplicerede end nødvendigt. Og så er Søren meget behagelig at samarbejde med. Det har været og er stadig en fornøjelse!"

Hanne B. Jørgensen - chefredaktør, Folkeskolen

Kontrabandes arbejde

- Evaluering af det hidtidige Folkeskolen
- Afholdelse af workshops
- Fortolkning af læserundersøgelser
- Udvikling af redaktionelt koncept

DU SER CASE 50 af 67
Forrige | Næste | Tilbage til forsiden